Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:00

شیرینی تسمه ای

شیرینی تسمه ای

shooroshirin5

0 0

سخت

15 نفر

مواد مورد نیاز

روغن قنادی یا كره 100 گرم

 

پودر شكر 60 گرم

 

تخم‌‌مرغ 2 عدد

 

شیر 1 قاشق سوپخوری سرپر

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

پودر كاكائو 1 قاشق چایخوری

 

آرد 130 گرم

 

آرد برنج 30 گرم

 

پودر نارگیل 50 گرم

 

مارمالاد سیب 100 گرم

 

شكلات سفید آبكرده برای تزئین 50 گرم

 

پودر پسته برای تزئین            50 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و تسمه‌ی مخصوص قنادی را در سینی شیرینی‌پزی چربكرده بگذارید.

روغن و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و مخلوط كنید.

همچنین ببینید: کتاب آموزش کیک و شیرینی

سپس شیر، وانیلین، دارچین و پودر كاكائو را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد و آرد برنج را نیز درون مایه‌ی فراهم كرده بریزید و فقط در حد مخلوط كردن هم بزنید.

اكنون مایه‌ی به دست آمده را با كاردك پلاستیكی روی تسمه بكشید و تسمه را بردارید.

اینك پودر نارگیل را روی مایه بپاشید و سینی را تكان دهید تا پودر نارگیل به آن بچسبد. آن‌گاه شیرینی را به مدت تقریبی 6 دقیقه در فر بپزید.

همینكه شیرینی‌ها خنك شدند، هر دو عدد را با مارمالاد سیب به هم بچسبانید و رویشان را با شكلات و پسته بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرشیرینی شکلاتیآموزش قنادیشیرینی تسمه ایشیرینی کاکائویی تعداد بازديد: 17262 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است