تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و تسمهی مخصوص قنادی را در سینی شیرینیپزی چربكرده بگذارید.
روغن و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها را بیفزائید و مخلوط كنید.
همچنین ببینید: کتاب آموزش کیک و شیرینی
سپس شیر، وانیلین، دارچین و پودر كاكائو را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد و آرد برنج را نیز درون مایهی فراهم كرده بریزید و فقط در حد مخلوط كردن هم بزنید.
اكنون مایهی به دست آمده را با كاردك پلاستیكی روی تسمه بكشید و تسمه را بردارید.
اینك پودر نارگیل را روی مایه بپاشید و سینی را تكان دهید تا پودر نارگیل به آن بچسبد. آنگاه شیرینی را به مدت تقریبی 6 دقیقه در فر بپزید.
همینكه شیرینیها خنك شدند، هر دو عدد را با مارمالاد سیب به هم بچسبانید و رویشان را با شكلات و پسته بیارائید.