آشپزباشی
فر(تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه سفیدههای تخممرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و كاملاً فرم بگیرد. سپس شكر و پودر بادام را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا مایه را در كیسه مخصوص شیرینیپزی دارای ماسوره ساده بریزید و هر بار، قدری از آن را با فاصله در سینی بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر (تاون) بپزید. پس از خنك شدن، رویشان را با شكلات ذوب كرده تزئین كنید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.