طرز تهیه پیراشگی پنیری
آرد و نمك را در كاسهی مناسبی الك كنید و در وسط آن حفرهای ایجاد نمائید. در ظرف دیگری، ماست و بیكینگپودر را با هم مخلوط كنید و همراه با روغن و كره، به آرد و نمك بیفزائید. آنگاه مواد را با هم مخلوط سازید تا به شكل خمیر درآید. حالا خمیر را روی سطحی آردپاشی شده، به مدت 5-8 دقیقه ورز دهید تا بافتش صاف و یكدست شود.
اكنون خمیر را با وردنه باز كنید و با برشگری به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید و مقداری از مواد میانی را در وسط هر یك از خمیرها قرار دهید. اینك خمیر را از وسط تا بزنید تا به شكل نیم دایره درآید. بعد دو لبهی خمیر را خوب بفشارید تا به هم بچسبد. حالا خمیرهای آماده را در سینی چربكرده بچینید و روی آنها را با قلممو، زردهی تخممرغ بمالید و سیاهدانه بپاشید.
اكنون سینی را در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد یا 360 درجهی فارنهایت، به مدت تقریبی 25 دقیقه قرار دهید تا پیراشكیها بپزند و طلائی رنگ شوند.
روش تهیهی مواد میانی:
پنیر، شوید و فلفل را، در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.