آشپزباشی - افسانه ظروفی
قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی به گونهای بپوشانید که کاغذ از دو لبه طول قالب بلندتر باشد.
آنگاه 200 گرم از بیسکویت را آسیاب و باقیمانده آن را خرد کنید. سپس 40 عدد از شکلاتها را کنار بگذارید و یک پیمانه از آن را درشت خرد کنید.
حالا کره و شیرعسلی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
اکنون بیسکویت آسیاب کرده، بیسکویت خرد کرده و شکلات خرد کرده مالت را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کره و شیرعسلی را به آن افزوده و مخلوط سازید.
آنگاه این مخلوط را در قالب بریزید و بفشارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.
سپس شکلات شیری را به روش بنماری آب کنید و روغن را به آن بیفزائید. اینک شکلات را روی پایه بیسکویتی بریزید و آن را در یخچال بگذارید تا کاملاً ببندد و سفت شود.
حالاشیرینی مالت و شکلات را به اندازه دلخواهتان برش دهید (حدود 40 برش) و روی هر برش یک شکلات مالت (malt ball) بگذارید.