Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:27

کوکی شکلاتی

کوکی شکلاتی

shooroshirin

0 0

آسان

12 دقیقه

35 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود  ۳۵ عدد

آرد     ۱۵۰ گرم
پودر کاکائو     ۷۵ گرم
نمک     یک‌چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر     یک قاشق چایخوری
روغن مایع     ۶۰ میلی لیتر (یک‌چهارم پیمانه)
شکر دانه ریز     ۱۵۰ گرم
 تخم مرغ     دو عدد درشت
اسانس وانیل     یک قاشق چایخوری
پودر شکر برای روی شیرینی     ۱۵۰ گرم

آشپزباشی - آرزو مقدم :

روش‌تهیه

آرد، پودر کاکائو، نمک و بیکینگ‌پودر را باهم مخلوط و الک کنید. آن‌گاه روغن و شکر را با همزن برقی بزنید و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید. هر یک از تخم‌مرغ‌ها را یک دقیقه با همزن برقی بزنید. سپس وانیل و مواد خشک را افزوده و مخلوط سازید. حالا خمیر فراهم کرده را در ظرف دردار بگذارید و ۲۴ ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون هر بار به اندازة 2 قاشق چایخوری از خمیر بردارید و آن را به شکل توپ درآورید، آنها را در پودر شکر بغلتانید و با فاصله از یکدیگر، در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید. آن‌گاه شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجة سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: کوکیکوکی شکلاتیطرز تهیه کوکی شکلاتی تعداد بازديد: 882 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است