آشپزباشی- مژگان فرهنگ
سینی شیرینیپزی به ابعاد 20×30 سانتیمتر را با كاغذ آلومینیوم بپوشانید.
آنگاه شكر، كره، شیر، پودر كاكائو، كرهی بادام زمینی و جو پرك را در ظرف مناسبی، بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.
سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و صبر كنید تا مایه قدری خنك شود. حالا بادام زمینی را به آن بیفزایید و مخلوط كنید و مایهی فراهم كرده را در قالب بریزید و صاف كنید.
اكنون قالب را در یخچال قرار دهید تا فاج ببندد و قدری سفت شود. اینك كرم گاناش را روی آن بریزید و دوباره در یخچال بگذارید.
بعد از 2 ساعت فاج را به اندازهی دلخواه ببرید و برای پذیرایی در دیس زیبایی بچینید.
روش تهیهی كرم گاناش
شكلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كرم صاف و یكدستی ایجاد شود.
نكات خواندنی
كرهی بادام زمینی جزء لذیذترین محصولات تهیه شده از بادام زمینی است و حدود یكسوم بادام زمینی كشت شده در سراسر دنیا، صرف تهیه كرهی آن میشود.
كرهی بادام زمینی تقریباً همان خواص بادام زمینی را دارد. بادام زمینی حاوی پروتئین با كیفیت عالی و میزان زیادی چربی است.
ثابت شده است كه مصرف كرهی بادام زمینی (حداقل 5 قاشق سوپخوری در هفته) از بروز دیابت نوع 2 در زنان پیشگیری میكند.
كرهی بادام زمینی طبیعی را میتوان به مدت یك یا دو هفته در هوای آزاد و دو ماه در یخچال نگه داشت.
همچنین مطالعات نشان میدهد كه مصرف 10 عدد بادام زمینی یا یك قاشق سوپخوری كرهی آن در هفته از بروز سرطان روده در زنان پیشگیری میكند.