روشتهیه
شكر را به شير ولرم اضافه كنيد تا كاملاً حل شود. زردة تخممرغ را با چنگال بزنيد و پس از افزودن زعفران، اين مخلوط را به شير و شكر اضافه كنيد.
آرد برنج را جداگانه الك كرده و آرد سفيد را به آن اضافه كنيد. در مركز آرد حفرهاي ايجاد كرده و مخلوط مايعات بالا را به آن اضافه كرده و با دست مخلوط كنيد. سپس 100 گرم از كرة ذوب شده را به خمير افزوده و ورز دهيد تا كاملاً يكنواخت گردد و بگذاريد تا خمير حاصله به مدت يك شب داخل نايلون استراحت كند. بعد از زمان استراحت 100 گرم كرة ذوب شده باقيمانده را كمكم به خمير افزوده و ورز دهيد تا خميري نرم و لطيف به دست آيد. از اين خمير گلولههاي كوچك برداشته و روي نايلون به شكل دايرهاي به قطر 7 سانتيمتر و ضخامت حدود 4 ميليمتر باز كنيد. از مخلوط مواد مياني آماده شده، به اندازة يك قاشق مرباخوري روي خمير ريخته و به كمك نايلون دو لبة خمير را به هم بچسبانيد و با دست لبه خمير را فشار دهيد تا باز نشود و براي تزيين روي شيريني، از تخم خرفه استفاده كنيد. شيريني را در فر با دماي 170 درجة سانتيگراد و در مدت 30 دقيقه، بپزيد. اين شيريني در فر تغيير رنگ نميدهد. پس از سرد شدن آن را در ظرف بچينيد.
نكته:
1ـ اگر خمير بعد از استراحت به كرة بيشتري نياز داشت و هنوز نرم و لطيف نشده بود، ميتوانيد تا 20 گرم كره ذوب شده را به آن اضافه كرده و ورز دهيد.
2ـ اين شيريني، شيريني سنتي گيلان است كه در نوروز و نيز در ميهمانيهاي رسمي و سفرههاي عقد اين استان مورد استفاده و استقبال قرار ميگيرد.