Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:15

مینی کاپ کیک نوتلا

مینی کاپ کیک نوتلا

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 42 عدد

کره (به دمای محیط رسیده)  ۲۲۵ گرم

شکر دانه ریز  ۱۸۰ گرم

شکر قهوه ای ۲۰۰ گرم

تخم مرغ   ۲ عدد

اسانس وانیل  ۲ قاشق چایخوری

نمک  یک پینچ 

بیکینگ پودر   یک دوم قاشق چایخوری

آرد  حدود ۴۵۰ - ۵۵۰ گرم

شکلات نوتلا   به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو مقدم

کره،شکر سفید و شکر قهوه ای را در کاسۀ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخم مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و در حدود دو دقیقه هم بزنید .

آن گاه وانیل،نمک وبیکینگ پودر را افزوده و مخلوط کنید.حالا آرد را کم کم درون این مایه بریزید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

اکنون خمیر فراهم کرده را در کیسۀ نایلونی بگذارید و ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

سپس هربار به اندازۀ یک گردو از خمیر بردارید و در قالب مینی مافین بگذارید و با سمبه یا دستۀ قاشق چوبی وسط خمیر را گود کنید تا خمیر به دیوارۀ  قالب بچسبد وشکل قالب را بگیرد.

اینک مینی مافین ها را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.

همینکه مینی مافین ها خنک شدند،داخلشان را با نوتلا پر کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو مقدممینی کاپ کیک نوتلاروش تهیه مینی کاپ کیک نوتلامواد لازم برای تهیه مینی کاپ کیک نوتلاکاپ کیک نوتلاانواع شیرینی با نوتلا تعداد بازديد: 1356 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است