روشتهیه
آرد را داخل تابه مناسبی الک کرده و روی شعله متوسط قرار دهید تا تابه داغ شود. سپس حرارت را بسیار ملایم کرده و در حال هم زدن مداوم تفت دهيد. در این نوع حلوا رنگ آرد نباید تغییر چندانی بکند. بعد از این که خامی آرد گرفته شد(حدود 40 دقيقه) و بوي آن بلند شد، آن را از روی حرارت برداشته و به هم زدن ادامه دهید تا از داغی تابه کاسته شده و باعث سوختن آرد نشود. آرد را مجدداً الک کرده و به تابه برگردانید. در ظرف دیگری کره را ذوب کرده و به آرد اضافه كنيد. با قاشق چوبی کره را به خورد آرد بدهید و حدود 5 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم تفت دهيد تا آب اضافی کره تبخیر شود. این مخلوط را از روی حرارت برداشته و صبر كنيد تا کاملاً سرد شود. بعد از سرد شدن، پودرقند الک شده، پودر هل، بادام پودر شده و زنجبیل را اضافه كرده و كاملاً با قاشق چوبي به خورد هم بدهيد(در مقادیر زیاد میتوانید از دست استفاده کنید). گردوهای نگینی شده را هم اضافه كنيد. برای سرو حلوا از روشهای مختلفی میتوانید استفاده کنید: حلواي آماده را داخل اسكوپ بستني يا بزرگترين قاشق اندازهگيري فشرده كرده و به آرامي از داخل اسكوپ خارج كنيد و در داخل كپسولهاي كاغذي بگذاريد و روي حلواها را با پودر پسته تزئين كنيد. یا حلوا را کف یک سینی دیوارهدار به صورت لایهای یکنواخت به ضخامت دو سانتیمتر کاملاً پهن و فشرده کرده و با چاقوی تیزی برشهای مربع زده یا با کاتر دلخواه قالب بزنید و در کپسولهای کاغذی قرار دهید. اگر برش زدن حلوا سخت است، آن را چند دقیقه روی بخار آب جوش قرار دهید تا ولرم و نرم شود.
در روش دیگر سرو، حلوا را در گوشه تابه جمع و فشرده کنید. با کناره کفگیر، یک کفگیر از حلوا را برداشته، دورههای آن را مرتب کرده و در بشقاب سرو برگردانید.