آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
کره، شکلات شیری و شکلات تلخ را به روش بن ماری آب کنید. آنگاه شکر را به آن بیفزائید و تخممرغها را یکی یکی افزوده و مخلوط کنید.
سپس آرد، نمک و اسانس نعنا را اضافه کنید و بعد 120 گرم از شکلات سفید را درون مایه براونی بریزید و مخلوط نمائید.
حالا مایه فراهم کرده را در قالب مربع 20 سانتیمتری دارای کاغذ روغنی بریزید و براونی را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.
اکنون باقیمانده شکلات سفید را آب کنید و روی براونی را با آن بیارائید و به اندازه مورد نظر برش دهید.