آشپزباشی - آرزو مقدم
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخممرغ و وانیل را بیفزائید و ۳۰ ثانیة دیگر مواد را با همزن برقی بزنید.
سپس رنگ خوراکی و اسانس دلخواهتان را بیفزائید و بعد مخلوط الک کرده آرد و نمک را کم کم افزوده و مخلوط سازید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.
حالا روی خمیر را بپوشانید و ۲ ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگرهای دلخواهتان قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی بچینید.
آنگاه کوکیها را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.