آشپزباشی - مژگان نجفی :
روشتهیه
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی شیرینیپزی را با کاغذ بپوشانید. آرد و بیکینگ پودر را الک کنید. حالا شکر، وانیل، نمک، زرده تخممرغ و کره را اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود سپس خمیر را در کیسه قرار دهید و ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس به اندازه گردوهای کوچک از مواد را بردارید و در دست گرد کنید. سفیده تخممرغ را کمی با چنگال بزنید و گلولهها را در سفیده تخم مرغ بزنید و در بادام بغلطانید و یک حفره وسط آن ایجاد کنید و در سینی فر بچینید و به مدت ۱۵-20 دقیقه بپزید، اینک پس از خنک شدن شیرینیها داخل حفرهها را با مارمالاد پر کنید.
خواص آرد گندم
مسائلی مانند کم خونی، کمبود مواد معدنی، سنگ کیسه صفرا، سرطان پستان، التهاب مزمن، چاقی، سستی و ضعف، سل، مشکلات دوران بارداری و شیردهی مشکلات به سرعت با مصرف گندم کامل، بهبود یافته است. همچنین برای درمان نازایی توصیه میشود. از آنجا که جوانه گندم دو یا سه برابر بیشتر شامل ویتامین B هستند، برای درمان دستگاه گوارش، بیماریهای پوستی، بیماریهای تنفسی و قلبی و عروقی استفاده میشود و به تعادل سطح کلسترول و محافظت از قلب کمک میکند.