آشپزباشی – سحرسامانی
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و دو سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و سبك شود.
سپس تخممرغ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مخلوط آرد و پودر كاكائو را روی مایه الك كنید و با لیسك هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
اكنون خمیر را اندكی ورز دهید تا صاف و یكدست شود و نیمی از آن را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر، دایرههائی از آن ببرید.
اكنون از خمیر مارسیپان 36 توپ كوچك درست كنید و وسط هر دایره خمیر قرار دهید، روی مارسیپانها را اندكی تخت كنید و باقیمانده خمیر را مانند خمیر قبل باز كنید.
اینك دایرههائی به قطر 5 سانتیمتر از آن ببرید و روی مارسیپان قرار دهید. آنگاه لبه دو خمیر را به هم بچسبانید و با فاصله در سینی بچینید. بیسكویتها را به مدت 10- 12 دقیقه در فر بپزید و 2-3 دقیقه در سینی خنك كنید.
سپس بیسكویتها را روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شود. همینكه بیسكویتها خنك شدند، رویشان را با شكلات صورتی بیارائید و در ظرف زیبائی بچینید.
یادآوری: اگر شكر قهوهای در دسترس نبود از 100 گرم شكر سفید ریز استفاده كنید.