تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
ابتدا شربت را تهیه كنید و آن را كنار بگذارید. آنگاه آرد را در كاسه مناسبی الك كنید، ایرمیك را بیفزائید و مخلوط نمائید. سپس كره را با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید.
حالا تخممرغها و مایه خمیر ور آمده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود. خمیر را ورز دهید و به شكل توپ در آورید. اكنون روی خمیر را بپوشانید و 20 دقیقه در یخچال نگه دارید.
سپس هر بار به اندازه یك و یك دوم قاشق چایخوری، از خمیر بردارید و آن را پشت الك باز كنید. بعد آن را رول كنید و در سینی بچینید. اینك دوناتها را ده تا ده تا در روغن داغ و فراوان سرخ كنید و بلافاصله در شربت خنك شده، بیندازید.
آنگاه دوناتها را در صافی بریزید تا شربت اضافیش گرفته شود و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه شربت: شكر، آب و حلقههای لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. آنگاه شربت را 5 دقیقه، بجوشانید و از روی حرارت بردارید.
یادآوری: برای عمل آوردن مایه خمیر، آن را در كاسه كوچكی بریزید، شكر و آب ولرم را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس رویش را بپوشانید و بگذارید مایهخمیر پف كند و رویش حباب بزند.