Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:12

دونات در شربت

دونات در شربت

shooroshirin6

0 0

متوسط

20 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد 350 گرم

 

ایرمیك (سمولینا) 40 گرم

 

كره خردكرده 75 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

شكر 2 قاشق چایخوری

 

مایه‌خمیر 1 قاشق چایخوری

 

آب ولرم 60 میلی‌لیتر (یك ‌چهارم پیمانه)

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه شربت:

 

شكر 400 گرم

 

آب  250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

لیمو 1 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

ابتدا شربت را تهیه كنید و آن را كنار بگذارید. آن‌گاه آرد را در كاسه مناسبی الك كنید، ایرمیك را بیفزائید و مخلوط نمائید. سپس كره را با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید.

حالا تخم‌مرغ‌ها و مایه‌ خمیر ور آمده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود. خمیر را ورز دهید و به شكل توپ در آورید. اكنون روی خمیر را بپوشانید و 20 دقیقه در یخچال نگه دارید.

سپس هر بار به اندازه یك و یك دوم قاشق چایخوری، از خمیر بردارید و آن را پشت الك باز كنید. بعد آن را رول كنید و در سینی بچینید. اینك دونات‌ها را ده تا ده تا در روغن داغ و فراوان سرخ كنید و بلافاصله در شربت خنك شده، بیندازید.

آن‌گاه دونات‌ها را در صافی بریزید تا شربت اضافیش گرفته شود و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه شربت: شكر، آب و حلقه‌های لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. آن‌گاه شربت را 5 دقیقه، بجوشانید و از روی حرارت بردارید.

یادآوری: برای عمل آوردن مایه خمیر، آن را در كاسه كوچكی بریزید، شكر و آب ولرم را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس رویش را بپوشانید و بگذارید مایه‌خمیر پف كند و رویش حباب بزند.

 

برچسب ها: آموزش دوناتدوناتدونات در شربتدونات شربتیشیرینی شربتی تعداد بازديد: 8231 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است