Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:08

كوكيز گردويی

كوكيز گردويی

shooroshirin

0 0

متوسط

12 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

كره...................250 گرم

پودر قند................115 گرم

شكر قهوه‌اي...............90 گرم

نمك....................كمي

تخم‌مرغ...................يك عدد

آرد..............280 گرم

بيكينگ‌پودر......................2 قاشق مرباخوري

چيپس شكلات...................150 گرم

گردو خرد شده...................150 گرم

شكلات ذوب شده....................كمي جهت تزيين

روش‌تهیه

كره، پودر قند، شكر قهوه‌اي، نمك و تخم‌مرغ را با هم مخلوط كرده و با همزن حدود 2 دقيقه بزنيد. سپس آرد و بيكينگ‌پودر را اضافه كرده  و مواد را با دست مخلوط كنيد. چيپس شكلات و گردو را نيز اضافه كنيد.

 از مواد به اندازه‌ي فندق برداشته و در دست گلوله كنيد و با فاصله در سيني فر بچينيد (كف سيني كاغذ روغني انداخته شود) سپس سيني را به مدت 12 دقيقه در فر با حرارت 180 درجه‌ي سانتي‌گراد قرار دهيد بعد از سرد شدن شيريني‌ها را از سيني جدا كرده و با شكلات ذوب شده تزيين كنيد.

برچسب ها: كوكيز گردويیطرز تهیه كوكيز گردويیچيپس شكلات تعداد بازديد: 373 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است