Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 آبان 1403 - 06:07

کوکی لاهیجان

کوکی لاهیجان

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد‌لازم برای حدود 30 عدد

آرد  280 گرم

پودر کاکائو1 قاشق چایخوری

بیکینگ‌پودر یک‌دوم قاشق چایخوری سرپر

روغن قنادی  100 گرم

پودر شکر  150 گرم

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ 2 عدد

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

شیر 80 میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

گردوی خرد کرده 110 گرم

کشمش پلویی 110 گرم

آشپزباشی - آرزو گنجی

آرد، پودر کاکائو و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط و الک کنید.

آن‌گاه روغن قنادی، پودر شکر، روغن مایع و وانیلین را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و هر کدام را یک دقیقه بزنید.

حالا شیر را بیفزائید و بعد آرد، بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو را افزوده و مواد را با لیسک هم بزنید.

اکنون گردو و کشمش را بیفزائید و مخلوط کنید. اینک مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر 1 سانتیمتر بریزید .

 هر بار قدری از آن را با فاصله از یکدیگر، روی سینی شیرینی‌پزی بگذارید.

آن‌گاه کوکی‌‌ها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو گنجیطرز تهیه انواع کوکیکوکی لاهیجانطرز تهیه کوکی لاهیجانطرز تهیه شیرینی های سنتی ایرانیمواد لازم برای تهیه کوکی لاهیجان تعداد بازديد: 1835 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است