آشپزباشی - آرزو گنجی
آرد، پودر کاکائو و بیکینگپودر را با هم مخلوط و الک کنید.
آنگاه روغن قنادی، پودر شکر، روغن مایع و وانیلین را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود.
سپس تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و هر کدام را یک دقیقه بزنید.
حالا شیر را بیفزائید و بعد آرد، بیکینگپودر و پودر کاکائو را افزوده و مواد را با لیسک هم بزنید.
اکنون گردو و کشمش را بیفزائید و مخلوط کنید. اینک مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر 1 سانتیمتر بریزید .
هر بار قدری از آن را با فاصله از یکدیگر، روی سینی شیرینیپزی بگذارید.
آنگاه کوکیها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.