تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.
كره، پودر شكر، وانیلین و تخممرغ را در كاسهی مناسبی بریزید و یك دقیقه با همزن برقی بزنید.
آنگاه عسل را بیفزائید و مخلوط كنید و آرد را كمكم اضافه كنید. مایه را با قاشق فلزی هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
حالا خمیر را اندكی ورز دهید و در كیسهی نایلونی بگذارید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید.
سپس یكسوم از خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی بچینید.
حالا قدری از مایهی میانی را وسط خمیرها بگذارید. باقیماندهی خمیر را نیز به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به شكل گل مارگریت 3 و 4 سانتیمتری قالب بزنید.
اكنون این خمیرها را به شكل گل روی مایهی میانی بگذارید و با ترافلهای زیبا رویش را بیارائید.
آنگاه سینی را در فر به مدت تقریبی 15 - 20 دقیقه بگذارید و شیرینی را بپزید. شیرینیها را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیهی مواد میانی: همهی مواد را با هم مخلوط كنید و نیم ساعت در یخچال نگهدارید.
یادآوری: چنانچه مایهی میانی به اندازهی كافی سفت نبود، قدری گردوی آسیاب كرده به آن بیفزائید.