Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 23 مهر 1403 - 09:17

شیرینی گل گردوئی

شیرینی گل گردوئی

shooroshirin5

2 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

كره 150 گرم

 

پودر شكر 70 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

عسل 1 قاشق سوپخوری

 

آرد 300 گرم

 

مواد لازم میانی

 

گردوی آسیاب كرده 200 گرم

 

پودر شكر 80 گرم

 

كره‌ی آبكرده 30 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

گلاب 1 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 1 عدد كوچك

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.

كره، پودر شكر، وانیلین و تخم‌مرغ را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و یك دقیقه با همزن برقی بزنید.

آن‌گاه عسل را بیفزائید و مخلوط كنید و آرد را كم‌كم اضافه كنید. مایه را با قاشق فلزی هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حالا خمیر را اندكی ورز دهید و در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید.

سپس یك‌سوم از خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی بچینید.

حالا قدری از مایه‌ی میانی را وسط خمیرها بگذارید. باقیمانده‌ی خمیر را نیز به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به شكل گل مارگریت 3 و 4 سانتیمتری قالب بزنید.

اكنون این خمیرها را به شكل گل روی مایه‌ی میانی بگذارید و با ترافل‌های زیبا رویش را بیارائید.

آن‌گاه سینی را در فر به مدت تقریبی 15 - 20 دقیقه بگذارید و شیرینی را بپزید. شیرینی‌ها را روی پنجره‌ی سیمی  خنك كنید و در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه‌ی مواد میانی: همه‌ی مواد را با هم مخلوط كنید و نیم ساعت در یخچال نگه‌دارید.

یادآوری: چنانچه مایه‌ی میانی به اندازه‌ی كافی سفت نبود، قدری گردوی آسیاب كرده‌ به آن بیفزائید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیشیرینی گل گردوئیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرشیرینی گردوییشیرینی گل تعداد بازديد: 2304 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟