تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید.
آنگاه آرد، بیكینگپودر، دارچین، نمك، زنجفیل و هل را با هم مخلوط سازید و الك كنید.
سپس شكر قهوهای، كره، شیرهی انگور، شیر، تخممرغ و مربای پوست پرتقال را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید.
حالا مخلوط آرد و ادویهها را به آن بیفزائید تا خمیر مناسبی بدست آید.
خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و یك شب یا دستكم سه ساعت در یخچال نگه دارید.
اینك هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و در شكر درشت بغلتانید.
آنگاه توپهای خمیری را با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید.
شیرینی را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
یادآوری: میتوانید برای زیباتر شدن شیرینی از مخلوط شكر رنگی و شكر درشت سفید برای غلتاندن شیرینی در آن بهره بگیرید.