آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. قالب مربع 20 سانتیمتری را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. به طوریكه از هر طرف 5 سانتیمتر بلندتر باشد. آنگاه در ظرف مناسبی، بیسكویت و كره را مخلوط كنید، در قالب بریزید و خوب بفشارید. سپس در ظرف دیگری، شیر عسلی، تخممرغ و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه آرد و پودر نارگیل را بیفزائید و روی بیسكویت بریزید. حالا قالب را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت 30 دقیقه، یا تا زمانیكه رویه نارگیلی ببندد و طلائی رنگ شود، بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، آن را به اندازه دلخواهتان ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.