براي تهيه ي خمير:
آرد را در كاسهاي الك كرده، مايهخمير فوري را به آن اضافه و مخلوط كنيد. وسط آرد را گود كرده و بقيهي مواد به جز شير و كره داخل آن بريزيد. در آخر شير و كره را افزوده، با دست هم بزنيد تا به صورت خمير درآيد. سپس خمير را با دست يا با (دستگاه خميرزن) به مدت 5 دقيقه ورز دهيد تا لطيف شود. خمير را در ظرفي در بسته گذاشته و به مدت يك ساعت در جاي گرم قرار دهيد تا خمير ور بيايد. خمير را بعد از استراحت از كاسه بيرون آورده و روي سطح آرد پاشيده شده به مدت 5 دقيقهي ديگر ورز دهيد سپس آن را به 16 قسمت مساوي تقسيم كنيد. هر چانهي خمير را خوب ورز داده،گرد كنيد سپس بين پارچه قرار دهيد و صبر كنيد تا حجم خمير مجدداً دو برابر شود. روغن را در تابه بريزيد تا داغداغ شده و دماي آن به 180 درجهي سانتيگراد برسد. سپس خميرها را دانهدانه در روغن سرخ كنيد و روي پنجره سيمي قرار دهيد تا خنك شود سپس وسط آن را با چاقو باز كرده، كرم و يا مارمالاد دلخواه بماليد و روي آن پودر قند بپاشيد.
نكته:
ميتوانيد چانهها را روي كاغذ روغني قرار داده و روي آن را بپوشانيد تا حجم آن دو برابر شود. سپس كاغذ روغني را بريده و به كمك كاغذ آن را داخل روغن بياندازيد تا شكل خمير تغيير نكند.