تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
شكلات را همراه با كره در كاسه مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا شكلات و كره آب شوند. آنگاه آرد، آرد ذرت، بیكینگپودر، پودر كاكائو و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و حفرهای در آن ایجاد كنید.
سپس تخممرغ، شیر، ماست خامهای و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و هم بزنید تا شكر حل شود. حالا دانههای فلفل را در آورید و فلفل را ریز خرد كنید، حالا فلفل و شكلات آبكرده را به مخلوط تخممرغ بیفزائید و این مایه را درون آرد بریزید و با قاشق فلزی خوب هم بزنید.
اكنون كپسولهای كاغذی مخصوص را در قالب 12 تائی مافین بگذارید و مایه فراهمكرده را بین آنها تقسیم كنید. قالب را در فر گرمكرده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، مافینها را بپزید.
همینكه مافینها خنك شدند، رویشان پودر شكر بپاشید و با چیلی بیارائید.