مهدیس رحیمیان
فر را با دمای ١٨٠ درجۀ سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و كنار بگذارید.
آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و بعد وانیل، زردۀ تخممرغ، آب پرتقال و مواد خشك را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر پهن کنید و با برشگر به قطر ۴ سانتیمتر قالب بزنید و در سینی بچینید.
سپس آن را به مدت ١٢-١٥ دقیقه در فر بپزید و بگذارید خنك شود.
اکنون قدری سس كارامل روی کوکی ها بگذارید و اندکی پودر نارگیل بپاشید و مرنگ ها را روی هر یك از کوکی ها قرار دهید.
روش تهیۀ مرنگ
سفیدۀ تخم مرغ ها و شكر را به روش بنماری با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
آن گاه مرنگ را از روی حرارت بردارید و نشاستۀ ذرت را به آن بیفزائید.
حالا به قسمتی از مرنگ رنگ صورتی بزنید و آن را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ M1 بریزید.
سپس مرنگ را به شکل شكوفه روی صفحۀ سلیکونی پایپ کنید.
باقیماندۀ مرنگ را به رنگ سبز درآورید و با ماسورۀ برگ شکوفه ها را بیارائید.
حالا رزتهای مرنگ را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه یا تا زمانیکه کاملا خشک شوند، در فر گرم کرده با دمای 100 درجۀ سانتیگراد بپزید.
یادآوری
سس کارامل را می توانید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.