تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
کره، پنیرخامهای و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخممرغ، وانیل، پوست لیمو، اسانس بادام و مواد خشک را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک شب در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید.
آنگاه خمیر قالب زده را با طرح مورد نظر خالی کنید و در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید. اینک شیرینی را به مدت تقریبی 8-12 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، آن را با آیسینگ بیارائید و شکر بپاشید.
روش تهیه آیسینگ: آبلیمو را کمکم به پودر شکر بیفزائید و مخلوط کنید تا آیسینگ به غلظت مناسب برسد.