آشپزباشی- مژگان فرهنگ
كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و لطیف شود. آنگاه تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا آرد، نمك و 1 پیمانه از اسمارتیز را به مایه بیفزائید.
اكنون هر بار گلولههای كوچكی به اندازه گردو، از خمیر بردارید و در سفیده تخممرغ و نارگیل بغلتانید.
سپس وسط شیرینیها را كمی گود كنید و با فاصله در سینی بچینید.
سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، شیرینی را بپزید.
همینكه شیرینیها خنك شدند، وسطشان را با اسمارتیز پر كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبایی بچینید.