روشتهیه
كرة نرم شده را به همراه رندة پوست پرتقال، رندة پوست ليموترش، شكر و زردة تخممرغ با همزن برقي بزنيد تا سبك شود. دارچين، آرد و بكينگپودر را روي آن الك كرده سپس كشمش و گردوي خرد شده را اضافه كرده و خمير را در ظرفي گذاشته روي آن را بپوشانيد و به مدت 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد. فر را با حرارت 200 درجة سانتيگراد يا 400 درجة فارنهايت گرم كنيد. خمير را به شكل توپي درآورده و در يك سيني كه كمي چرب كرديد با فاصلة 4 سانتيمتر از يكديگر، به مدت 12 تا 15 دقيقه در فر قرار دهيد. شيرينيها را روي توري فلزي خنك كنيد.