تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ
سیب را پوره كنید و در تابهی مناسبی بریزید. كره را بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره آب شود. آنگاه تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید سیب خنك شود.
سپس آن را در كاسهی مناسبی بریزید، شكر و شكر قهوهای را بیفزائید و با درجهی كند همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
حالا تخممرغ و وانیل را افزوده و مخلوط كنید. اكنون جوی پرك و كشمش را درون این مایه بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
خمیر را در كیسهی نایلونی قرار دهید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.
اینك هر بار به اندازهی نصف قاشق سوپخوری از خمیر فراهم كرده بردارید و به شكل توپ درآورید، آنگاه توپهای فراهم كرده از خمیر را در سینی روغنی بچینید و به مدت تقریبی 8 -21 دقیقه در فر بپزید.
آنگاه بیسكویتها را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و در شكلات سفید آبكرده فرو كنید و با دارچین بیارائید.