تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
آرد، پودر شكر و وانیلین را در كاسهی مناسبی بریزید و كره را به آن بیفزائید. آنگاه با نوك انگشتان كره را با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید.
سپس زردههای تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. چنانچه خمیر خشك بود، اندكی آب سرد به آن بیفزائید.
حالا قدری خمیر را ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كیسهی نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.
اكنون خمیر را دو قسمت كنید و هر قسمت را به قطر تقریبی 3 سانتیمتر رول نمائید. اینك روی رولهای خمیر را بپوشانید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.
آنگاه خمیر را به ضخامت 1 سانتیمتر ببرید و با فاصله در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی بچینید.
سپس سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 15- 20 دقیقه شیرینی را بپزید.
همینكه شیرینیها خنك شدند، رویشان قدری مارمالاد بمالید و با خامهی فرم گرفته و پاستیل تمشك بیارائید و برای پذیرائی در دیس مناسب و زیبائی بچینید.