تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود. آنگاه شكر را كمكم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا شكر، در سفیده تخممرغ حل شود. سپس سركه و وانیل را به مرنگ بیفزائید و مخلوط كنید. حالا روی كاغذ روغنی، دایرهای به قطر 16 سانتیمتر بكشید و آن را برگردانید و در سینی بگذارید.
اكنون مرنگ را روی كاغذ و در وسط دایره بریزید و آن را از اطراف به سمت مركز جمع كنید. به كمك پالت، خطوطی روی مرنگ بكشید تا پاولوآ به شكل زیبائی درآید. اینك سینی را در فر گرم كرده با دمای 120 درجة سانتیگراد، بگذارید و پاولوآ را به مدت تقریبی یك ساعت و نیم بپزید.
آنگاه فر را خاموش كنید و در فر را نیمهباز بگذارید. حال صبر كنید تا پاولوآ، در فر خنك شود. اكنون پاولوآ را برای پذیرائی، در ظرف زیبائی قرار دهید و با خامه و میوه بیارائید.
یادآوری1: مراقب باشید كه سفیده تخممرغها در دمای محیط قرار گرفته باشد. زیرا چنانچه سفیده تخممرغ سرد باشد، شكر در آن حل نمیشود و تهنشین میگردد!
یادآوری2: چنانچه از فرهای دارای فن استفاده میكنید، دمای پخت را به 100 درجه سانتیگراد، كاهش دهید.