تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی
كره را همراه با پودر شكر و وانیلین، با همزن برقی بزنید. آنگاه زردههای تخممرغ را بیفزائید و همزدن را ادامه دهید. سپس پودر كاسترد و خامه را نیز اضافه كنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
حالا آرد و بیكینگ پودر را بیفزائید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگهدارید.
اكنون خمیر را به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و به شكل هلال ماه قالب بزنید و در سینی بچینید. مواد رویه را با قلممو رویشان بمالید. سپس قدری پسته یا شكر رنگی بپاشید.
اینك سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 10-12 دقیقه، شیرینی را بپزید.