تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید. آنگاه روغن مایع، شیر، شكر، تخممرغها، زعفران، نمك و مایهخمیر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید.
سپس آرد را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر یكدستی حاصل شود. حالا خمیر را در كاسهی چربكرده قرار دهید، رویش را بپوشانید و در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.
كرهی مخصوص را رنده كنید و به شكل مكعب درآورید، خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 2 سانتیمتر باز كنید و كره را در وسط خمیر بگذارید.
اكنون خمیر را از 4 طرف روی كره تا كنید و با وردنه روی خمیر ضربه بزنید تا كره نرم شود. سپس خمیر را به ضخامت یك سانتیمتر باز كنید و 4 لا تا بزنید و رویش را بپوشانید.
پس از 15 دقیقه، خمیر را باز كنید و خمیر شیرین را وسط آن قرار دهید. آنگاه خمیر را 2 مرتبهی دیگر 4 لا تا بزنید و باز كنید تا جائیكه خمیر 12 لایه شود.
اینك خمیر را به ضخامت یك سانتیمتر باز كنید، رویش را با چنگال سوراخ سوراخ كنید و مخلوط زعفران و زردهی تخممرغ را رویش بمالید.
حالا خمیر را به اندازههای 4×6 سانتیمتر ببرید و در سینی شیرینیپزی بچینید و یك ساعت در محیط آشپزخانه نگه دارید. سپس سینی را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید.
روش تهیهی خمیر شیرین: روغن و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغ، وانیلین و هل را بیفزائید و هم بزنید. حالا آرد را افزوده و مخلوط كنید تا خمیر صاف و یكدستی به دست آید.