تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی
كره و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه شكلات سیاه و شربت نعنا را بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس شكلات سفید را در قالب مخصوص شكلات بریزید و قالب را برگردانید تا شكلات اضافی از آن خارج شود.
روی قالب را نیز پاك كنید و آن را در یخچال بگذارید تا پوستهی شكلات ببندد. حالا كرم فراهمكرده را در قالب، درون پوستهی شكلاتی بریزید و رویش را با باقیماندهی شكلات سفید بپوشانید.
اكنون قالب را در فریزر بگذارید تا شكلات ببندد. آنگاه شكلات را از قالب در آورید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیهی شربت نعنا: دو قاشق سوپخوری آب را همراه با 100 گرم شكر در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق به مدت تقریبی 2 دقیقه بجوشانید.
سپس چند قطره اسانس نعنا به آن بیفزائید و شربت را از روی حرارت بردارید.