تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانیصفت
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را چرب نمائید.
كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه زردهی تخممرغ، شیر، وانیلین و پوست پرتقال را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا مخلوط آرد، بیكینگپودر و نمك را درون مایه بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز كنید و با برشگر به شكل دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید.
رویشان سفیدهی تخممرغ بمالید و پسته بپاشید. اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15-18 دقیقه شیرینیها را بپزید.
شیرینیها را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.