تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
قالب را به اندازه 23 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید به گونهایکه کاغذ از لبههای قالب بلندتر باشد. آنگاه روی کاغذ را با روغن اسپری کنید. سپس کره، پنیر خامهای، شکر قهوهای و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
حالا آرد، نمک و جو را بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون یک دوم پیمانه از این خمیر را کنار بگذارید و باقیمانده آن را در قالب بریزید و بفشارید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، مخلوط کارامل و آرد (اضافی) را روی خمیر پخته بریزید و رویش شکلات چیپسی بپاشید. سپس باقیمانده خمیر را که کنار گذاشتهاید، هربار به اندازه یک قاشق چایخوری، با فاصله روی آن بچینید و 15-20 دقیقه دیگر، شیرینی را در فر بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، آن را برش بزنید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.