روشتهیه
تخممرغها را در ظرفي شكسته با همزن خوب بزنيد بعد شكر را اضافه كرده دوباره بزنيد، سپس هل را ريخته به هم زدن ادامه دهيد تا شكر كاملاً حل شود و كاملاً صاف و يكدست شود بعد روغن را ريخته سپس به دلخواه پودر يكي از مغزهاي پسته، نارگيل يا بادام را ريخته مواد را خوب مخلوط كنيد.
در ظرفي ديگر آرد را با بيكينگپودر مخلوط كرده 2 بار الك كنيد و به مواد بيافزاييد و آن قدر هم بزنيد تا مواد كاملاً باهم مخلوط شوند.
سپس مايه حاضر را در سيني فر كه از قبل آرد پاشيده و چرب شده بريزيد و در طبقه وسط فر به مدت نيم ساعت با حرارت 175 درجه سانتيگراد بگذاريد تا بپزد. سپس آن را از فر درآورده مطابق شكل 4 برش زده و روي آن شيره بريزيد و با مغز پسته خرد شده يا خلال پسته تزئين كنيد. باقلواي شما آماده سرو است.
طرز تهيه شيره:
براي تهيه شيره تمام مواد مورد نياز نام برده براي اين منظور را با هم مخلوط ميكنيم و هم ميزنيم.