آشپزباشی
آرد، تخم مرغها، آب، رب گوجهفرنگی و روغن را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید تا خوب با یكدیگر مخلوط شوند و خمیر یكدستی به دست آید. سپس، كمی آرد روی میز كار بپاشید و خمیر را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی كه صاف و یكنواخت شود؛ ورز دهید.
حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 15 دقیقه استراحت دهید. سپس خمیر را 2 قسمت كنید. یكی از آن دو قسمت را بردارید و به شكل مستطیل 30×45 سانتیمتر باز كنید. سپس از مواد میانی كه درست كردهاید، داخل آن بریزید و در همه جای آن پخش كنید. فقط 2/5 سانتیمتر از هر طرف را خالی بگذارید.
آنگاه رویش را با ژامبون و پنیر موزارلا بپوشانید. حالا، لبهها را از قسمت طول تا بزنید و از قسمت عرض رول كنید. و آن را در تكه پارچه تمیزی، بپیچید و دو سرش را با نخ محكم ببندید. اینك با باقیمانده مواد نیز رول دیگری درست كنید. در این فاصله، قابلمهای را تا نصفه از آب پر كنید و روی اجاق بگذارید.
وقتی آب شروع به جوشیدن كرد، رولها را در آن قرار دهید و حرارت را كم كنید. حالا درِ قابلمه را بگذارید و یا با ورقه آلومینیومی رویش را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه بگذارید آرام بجوشد. در حین پخت، یك یا دو بار رولها را برگردانید. سپس آنها را از داخل آب جوش بیرون آورید و 5 دقیقه صبر كنید تا خنك شوند. حالا پارچه دور رولها را بردارید و تا زمانی كه خودش را بگیرد در یخچال نگهداری كنید. اینك برای پذیرائی، آنها را به صورت حلقهحلقه برش بزنید و در ظرف مناسبی بچینید.
روش تهیه مایه میانی
اسفناج، پنیر خامهای، تخم مرغها، پنیر پارمسان، جوز هندی و فلفل را، در كاسه مناسبی بریزید و همه مواد را خوب با هم مخلوط كنید.