ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی
داخل قالبهای سلیکونی دلخواهتان را به گنجایش (125 میلیلیتر) شکلات بمالید و در یخچال قرار دهید. آنگاه بیسکویت را خرد کنید و در کاسه مناسبی بریزید.
سپس پودر کاکائو، کره، پودر شکر، شیر و بادام را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا درون قالبها را با این مایه پر کنید و در صورت دلخواه، لابلای آن قدری خامه فرم گرفته قرار دهید.
اکنون قالب را دست کم شش ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. اینک شکلات بیسکویتی را از قالب درآورید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.