آشپزباشی
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سبك شود.
بعد زرده تخم مرغ را اضافه كنید و پس از مخلوط كردن آرد، دارچین، كشمش، مربای پوست پرتقال و شیر را بیفزائید و با قاشق فلزی مخلوط كنید تا مایه خمیر شود.
حالا خمیر را روی سطح آردپاشیشده، با وردنه به ضخامت 5میلیمتر باز كنید و با برشگری به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی فر بچینید و به مدت 10 دقیقه شیرینیها را بپزید.
اكنون در ظرف مناسبی سفیدهی تخممرغ را با چنگال بزنید و روی شیرینیها بمالید. بعد شكر دانه ریز روی هر یك از آنها بپاشید و دوباره به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید تا طلاییرنگ شود سپس روی پنجره سیمی خنك كنید.
اینك بیسكویتها را در ظرف مناسب و زیبائی بچینید.