Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:09

ماكارون پرتقــالی

ماكارون پرتقــالی

shooroshirin1

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

بادام آسیاب كرده 75 گرم

 

پودر شكر 115 گرم

 

آرد ذرت  10 گرم

 

سفیده تخم‌مرغ 2 عدد

 

شكر ریز 50 گرم

 

اسانس پرتقال  2 - 3 قطره

 

رنگ نارنجی خوراكی به میزان لازم

 

مارمالاد پرتقال  5 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – افسانه ظروفی

 

بادام، پودر شكر و آرد ذرت را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. سپس شكر را كم‌كم بیفزائید تا مرنگ صاف و براقی به دست آید.

حالا اسانس و رنگ را به مرنگ بیفزائید و مواد خشك را در سه نوبت به آن اضافه كنید. اكنون مایه فراهم كرده را در كیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر یك سانتیمتر بریزید و دایره‌هائی به قطر 4 سانتیمتر از آن را روی صفحه مخصوص ماكارون یا صفحه سیلیكونی بگذارید.

پس از نیم ساعت ماكارون را به مدت تقریبی 16دقیقه در فر گرم كرده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید. همینكه ماكارون كاملاً‌ خنك شد، بین هر دو عدد قدری مارمالاد پرتقال بگذارید و به هم بچسبانید. آن‌گاه ماكارون را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیماكارون پرتقــالیشیرینی پرتقالیانواع شیرینیشیرینی میوه ایطرز تهیه شیرینی تعداد بازديد: 1613 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است