آشپزباشی- مریم امیری
آرد و شكر را در كاسه مناسبی بریزید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد دهید. سپس وانیل و زردههای تخم مرغ را بیفزائید و مواد را خمیر كنید. حالا خمیر آماده را كمی مالش دهید. بعد آن را در قالب چربكرده 19×29 سانتیمتری پهن نمائید.
اكنون روی خمیر را با چنگال سوراخ كنید و در فر (تاون) از قبل گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت15 دقیقه قرار دهید. حال مواد میانی را روی خمیر داغ بریزید و دوباره به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از پخت، شیرینی را از فر بیرون بیاورید و 10 دقیقه بعد آیسینگ را روی آن بریزید و سطح آن را با پسته بپوشانید و پس از سرد شدن برش بزنید.
روش تهیه مواد میانی: برای تهیه مواد میانی، ابتدا كره و پوست لیموی رندهكرده و شكررا با همزن برقی خوب بزنید. بعد تخم مرغها را تك تك بیفزائید و پس از افزودن هر تخم مرغ، مواد را خوب هم بزنید. در آخر كار آب لیمو، آرد و پودر نارگیل را با مواد مخلوط سازید.
روش تهیه مواد رویه: برای تهیه مواد رویه یا آیسینگ، همه مواد را با هم مخلوط كنید؛ روی بخار آب جوش قرار دهید و هم بزنید تا مایه، صاف و یكدست شود. در صورت نیاز، میتوانید آب لیمو را كمی بیشتر اضافه نمائید.