آشپزباشی - افسانه ظروفی
کره، شکر و وانیلین را در کاسۀ همزن برقی بریزید و با همزنبرقی بزنید تا رنگ کره روشن شود و مایۀ صاف و یکنواختی به دست آید.
آنگاه تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کنید و به مایۀ فراهم کرده بیفزائید.
حالا خمیر به دست آمده را در کیسۀ نایلونی قرار دهید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3-4 میلیمتر باز کنید و روی خمیر را با وردنۀ طرحدار نقش بیندازید.
اینک خمیر را با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
آنگاه سینی را نیم ساعت در یخچال بگذارید.
در این میان فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و کوکیها را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شوند، در فر بپزید.
همینکه کوکیها خنک شدند، بین هر دو عدد مارمالاد بمالید و رویشان اندکی پودر شکر بپاشید.
اکنون لینزر کوکی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری
این کوکی در ظرف دردار و در جای خنک تا بیش از یک هفته قابل نگهداری است.