Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:19

لقمه های شكلات و آلبالو

لقمه های شكلات و آلبالو

shooroshirin5

0 0

آسان

50 نفر

مواد مورد نیاز

شكلات شیری خرد كرده 200 گرم

 

كره 60 گرم

 

روغن مایع 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

شكر ریز 75 گرم

 

تخم‌‌مرغ 2 عدد

 

آرد 300 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

مربای آلبالو بدون شربت 500 گرم

 

شكلات شیری رنده كرده 150 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.

شكلات شیری خرد كرده، كره، روغن و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا مایه‌ی صاف و یكدستی حاصل شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، آرد و بیكینگ‌پودر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مربای آلبالو و شكلات شیری رنده كرده را به این مایه بیفزائید و مخلوط نمائید.

سپس هر بار به اندازه‌ی یك‌دوم قاشق چایخوری از آن بردارید و به شكل توپ در آورید.

نیمی از آنها را در پودر نارگیل بغلتانید و باقیمانده‌اش را ساده نگه دارید. اكنون آنها را با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر بپزید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیانواع شیرینیقنادیشیرینی شکلاتیشیرینی پزیشیرینی میوه ایشیرینی آلبالوییلقمه های شكلات و آلبالو تعداد بازديد: 1513 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است