تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.
شكلات شیری خرد كرده، كره، روغن و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود.
آنگاه تخممرغها، آرد و بیكینگپودر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مربای آلبالو و شكلات شیری رنده كرده را به این مایه بیفزائید و مخلوط نمائید.
سپس هر بار به اندازهی یكدوم قاشق چایخوری از آن بردارید و به شكل توپ در آورید.
نیمی از آنها را در پودر نارگیل بغلتانید و باقیماندهاش را ساده نگه دارید. اكنون آنها را با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر بپزید.