تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر را با دمای 571 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه تخممرغ و وانیلین را بیفزائید. حالا آرد، بیكینگپودر، شكلات، پودر نارگیل و بادام را به این مایه افزوده و هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
اكنون هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید.
سپس توپهای خمیری را با فاصله در سینی بچینید، رویشان را اندكی تخت كنید و به مدت تقریبی 01-51 دقیقه، در فر بپزید.
حالا شیرینیها را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.