تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی
آب و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا شکر حل شود و شربت بجوشد. آنگاه گلوکز را بیفزائید و شربت را بجوشانید تا دمایش به 117 درجه سانتیگراد برسد.
سپس زعفران را افزوده و ظرف را از روی حرارت بردارید و نیم ساعت در ظرف حاوی آب سرد قرار دهید. اکنون شربت خنک شده را روی صفحه سلیکونی بریزید و با کاردک هم بزنید تا رنگش روشن شود. سپس کره و بادام را به آن بیفزائید و مخلوط كنيد.
لوز را روی صفحه سلیکونی به ضخامت تقریبی یک و نیم سانتیمتر پهن کنید. حالا خلال پسته و بادام را رویش بپاشید و آن را به شکل لوزی ببرید.