آشپزباشی- سعیدبابارحیمی
شكلات سفید را به روش بنماری آب كنید تا حدی كه شكلات داغ نشود سپس آن را در قالبهای مخصوص شكلات بریزید و بعد قالب را برگردانید تا اضافه شكلات از قالب خارج شود و فقط قدری شكلات در كف و دیوارههای قالب بماند آنگاه قالب را در یخچال بگذارید تا شكلات ببندد و بعد مغز شكلات فراهم كرده را تا نیمه قالب، در آن بریزید و رویش را با شكلات بپوشانید.
حالا قالب را در فریزر بگذارید تا شكلات سفت شود. اكنون قالب را برگردانید و شكلات را از آن جدا كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه مغز شكلات: كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا به صورت كرم در آید سپس شكلات سفید -90 گرم - را به آن اضافه كنید و بعد شربت را بیفزائید.