تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ
كره و شكر را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه خامه و پوست لیمو را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد را اضافه نمائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.
اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز كنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی بچینید. حال سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید و بیسكویت را به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید.
بیسكویتها را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و هر دو عدد را با كرم به هم بچسبانید. سپس روی بیسكویتها را با شكلات صورتی رنگ و پسته بیارائید.
روش تهیهی كرم لیموئی: پودر شكر و كره را درون كاسهی مناسبی بریزید و با درجهی كند همزن به مدت تقریبی دو دقیقه هم بزنید. سپس آبلیمو، وانیل و رنگ خوراكی را اضافه كنید و مخلوط نمائید.