Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:25

اشترودل گردو

اشترودل گردو

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

خمیر هزارلا(میلفوی).....................368 گرم

زرده‌ی تخم‌مرغ.................2 عدد

شکر دانه‌ریز.................80 گرم

کره...............50 گرم

گردوی خوب ریز شده.................200 گرم

پودر بیسکویت.................75 گرم

پودر دارچین..................نصف قاشق چایخوری

رنده‌ی پوست لیمو................نصف قاشق چایخوری

عرق بیدمشک......................یک قاشق سوپخوری

کشمش..................50 گرم

شیر..............یک تا 2 قاشق سوپخوری

زرده‌ی تخم‌مرغ................ برای مالیدن روی خمیر

روش‌تهیه

زرده‌ی تخم‌مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کرم‌رنگ و کش‌دار شود. گردو را در کاسه‌ای بریزید و کره را ذوب کنید و روی گردو بریزید، پودر بیسکوئیت، پودر دارچین، رنده‌ی پوست لیمو و عرق بیدمشک و کشمش را به گردو و کره بیفزایید و با قاشق هم بزنید سپس این مخلوط را به زرده و شکر بیفزایید و مخلوط کنید در آخر شیر را آرام آرام اضافه کنید تا مایه صاف و لطیف شود. دو سوم از خمیر را بردارید و یک مستطیل 25*30 سانتی‌متر باز کنید و مایه‌ی پر کردنی را روی یک طرف خمیر قرار دهید طوری که از دو طرف خمیر 3 سانتی‌متر خالی باشد سپس لبه‌های 3 سانتی‌متری را روی مایه‌ی پر کردنی برگردانید و خمیر را به آرامی بپیچید (بهتر است خمیر را روی کاغذ روغنی باز کنید به کمک کاغذ خمیر را بپیچید) و در سینی فر چرب شده قرار دهید و روی آن زرده‌ی تخم‌مرغ بمالید سپس بقیه‌ی خمیر را باز کنید و نوارهای باریکی از خمیر ببرید و روی اشترودل به صورت ضرب‌دری قرار دهید و روی آن نیز زرده بمالید و در فر با حرارت 220 درجه‌ی سانتی‌گراد یا 450 درجه‌ی فارنهایت یا درجه‌ی 7 گاز به مدت 15 دقیقه بپزید.

برچسب ها: اشترودل گردوخمیر هزارلادارچینکشمش تعداد بازديد: 259 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است