روشتهیه
زردهی تخممرغ و شکر را با همزن بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود. گردو را در کاسهای بریزید و کره را ذوب کنید و روی گردو بریزید، پودر بیسکوئیت، پودر دارچین، رندهی پوست لیمو و عرق بیدمشک و کشمش را به گردو و کره بیفزایید و با قاشق هم بزنید سپس این مخلوط را به زرده و شکر بیفزایید و مخلوط کنید در آخر شیر را آرام آرام اضافه کنید تا مایه صاف و لطیف شود. دو سوم از خمیر را بردارید و یک مستطیل 25*30 سانتیمتر باز کنید و مایهی پر کردنی را روی یک طرف خمیر قرار دهید طوری که از دو طرف خمیر 3 سانتیمتر خالی باشد سپس لبههای 3 سانتیمتری را روی مایهی پر کردنی برگردانید و خمیر را به آرامی بپیچید (بهتر است خمیر را روی کاغذ روغنی باز کنید به کمک کاغذ خمیر را بپیچید) و در سینی فر چرب شده قرار دهید و روی آن زردهی تخممرغ بمالید سپس بقیهی خمیر را باز کنید و نوارهای باریکی از خمیر ببرید و روی اشترودل به صورت ضربدری قرار دهید و روی آن نیز زرده بمالید و در فر با حرارت 220 درجهی سانتیگراد یا 450 درجهی فارنهایت یا درجهی 7 گاز به مدت 15 دقیقه بپزید.