طرز تهیه آدمک های شکلاتی
نغمه ميرزايي
مایه خمیر و آب گرم را با هم مخلوط كنید و با قاشق چوبی هم بزنید و روی آن را بپوشانید و در جای گرمی به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود و به اصطلاح عمل آید. حالا نمك و آرد را در ظرفی مخلوط كنید و در مركز آن حفرهای ایجاد نمائید و باقیماندهی مواد را كه شامل شكر، تخممرغها، وانیل، كره و شیر ولرم و مایه خمیر عمل آمده میباشد؛ را در آن بریزید و مخلوط كنید تا خمیر نرمی حاصل شود سپس خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید و داخل كاسهای با در بسته در جای گرمی بگذارید تا حجم خمیر 2 تا 3 برابر شود سپس خمیر را روی سطحی آردپاشی شده با وردنه به ضخامت 1 سانتیمتر باز كنید و با كاتری به شكل آدمك برش دهید و در سینی بچینید و به مدت 1 ساعت خمیر را استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود اكنون قابلمه كوچكی را تا نیمه از روغن مخصوص سرخ كردنی پر كنید. آدمكها را درون آن بیاندازید تا خوب سرخ شوند و به رنگ قهوهای روشن درآیند سپس آدمكها را روی حولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. حالا آنها را روی پنجرهی فلزی بچینید و شكلات ذوب شده را روی آدمكها بریزید و به شكل دلخواه تزئین كنید.