تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
پودر شكر، آرد و آرد ذرت را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید، كره و وانیلین را بیفزائید و دستگاه را روشن كنید تا مواد به شكل خرده نان درآید. آنگاه مخلوط فراهم كرده را جمع كنید و به شكل توپ درآورید.
سپس هر بار قدری از خمیر فراهم كرده را در قالب مخصوص این بیسكویت، قرار دهید و قالب بزنید. حالا خمیرهای قالبزده را در سینی شیرینیپزی بچینید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجهی سانتیگراد، بپزید.
اكنون سینی را از فر درآورید و روی بیسكویتها شكر بپاشید. اینك آنها را روی پنجرهی سیمی بچینید و بگذارید كاملا خنك شوند. حالا بیسكویت اسكاتلندی را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری: میتوانید این بیسكویت را با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و یا خمیر را در سینی شیرینیپزی به اندازهی 25×35 سانتیمتر باز كنید و به مستطیلهای كوچك ببرید.
همچنین میتوانید خمیر فراهم كرده را در دو قالب تارت به قطر 20 سانتیمتر پهن كنید و 12 مثلث از آن ببرید و بعد در فر بپزید.