تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
كره و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه پسته و آرد را بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
حالا اسانس هل، رنگ سبز و گلسه چری را نیز اضافه نمائید و خمیر به دست آمده را در كیسهی نایلونی بگذارید و 3 ساعت در یخچال نگه دارید.
فر را با دمای 081 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.
اكنون هر بار به اندازهی یك قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید.
آنگاه توپهای خمیر را با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 01-51 دقیقه، در فر بپزید.
سپس شیرینیها را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و در صورت دلخواه با پودر شكر بیارائید.