آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر(تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی مخصوص شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا بادام، آرد و بیكینگپودر را بیفزائید و مخلوط نمائید تا مایه، خمیر شود.
سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال نگه دارید. آنگاه خمیر را با وردنه، روی سطح آردپاشی شده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر مستطیل شكل قالب بزنید. حالا رویشان زرده تخممرغ بمالید و روی نیمی از آنها پرك بادام بگذارید و با فاصله، در سینی بچینید و به مدت 15 دقیقه بپزید.
بعد شیرینی را روی پنجره سیمی خنك كنید. اینك كرم را در كیسه مخصوص شیرینیپزی با ماسوره كنگرهدار بریزید و بین هر دو بیسكویت، قدری از این كرم بمالید. آنگاه تعدادی كشمش روی كرم بگذارید و هر دو شیرینی را به هم بچسبانید.
روش تهیه كرم كرهای
كره را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید. آنگاه شربت را كمكم به آن بیفزائید. سپس وانیل را اضافه نمائید و كرم را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
یادآوری: منظور از شربت ساده، مخلوط آب و شكر است كه قدری قوام آمده باشد.